A pécsi programjainknak a köre idén egy újabb elemmel bővült. Idősek otthonába látogatunk el rendszeresen a Napfényhotel elnevezésű folytatásos szappanoperával. Bohócdoktoraink ezúttal nem köpenyben, hanem a szerepükhöz illő jelmezben lépnek fel.

A történet:

A Napfény hotel egy 20 éve működő szálloda. Éppen fennállásának 20. évfordulójára rendeznek exkluzív műsort ahová a város prominens személyeit hívták meg

Berta takarít, folyamatosan a többiekről beszél, elmondja, ki milyen, éppen mit történik. Ahogy beszél, megjelennek a színen a személyek, akikről mesél.

Stefánia a lelkére köti Ethelnek, hogy figyeljen a telefonra, mert a zenekar, amit rendezvényre rendeltek még nem tudja a szálloda címét és a képviselőjük keresni fogja a szállodát egyeztetés miatt.

Megkezdődik a terem díszítése, Stefánia hívatja Miguelt, hogy segítsen, természetesen kikezd vele, ettől Miguel menekülni próbál. Bertának és Ethelnek is segíteni kell, ami miatt Ethel folyamatosan lekésik a telefoncsörgésről

Megérkezik Uram Rizzo, aki csak lábatlankodik, udvarlásával zavarja a szálloda nőtagjait, állandóan énekel, Miguel tőle is retteg, mert Uram Rizzo izzad, köhög és mindig koszos zsebkendő van nála

Ethel folyamatosan lekésik a telefonról, és amikor végre odaérne, összetöri a készüléket, de nem mer szólni.

Elkészül nagy nehezen a terem, mire Stefánia észreveszi, hogy rossz a készülék a zenekar nem tudja a címet, nem érnek a helyszínre.

Ki kell találni valamit! A főnöknek a három dolgozónak és Uram Rizzónak kell rögtönöznie egy műsor, mert a vendégek már meg is érkeztek. Összeáll a zenekar és közösen improvizálnak egy zenés estet.

20160226_103928

Mentés