Általános Szerződési Feltételek

 

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány (Székhely: 1027 Budapest, Bem rakpart 50., adószám: 18090628-1-41, levelezési cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 50., e-mail: bohocdoktorok@pirosorr.hu) (a továbbiakban: Alapítvány) célja, hogy minél több kórházban fekvő gyerek és otthonban élő idős ember fájdalmát, szorongását és szomorúságát enyhítse a nevetés rendszeresen adagolt gyógyszerével, így hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük mielőbbi visszanyeréséhez.

Célját rendszeres kórházi vizitek során valósítja meg, melynek keretében képzett előadóművészek, bohócdoktorok csalnak mosolyt a beteg gyermekek és idős emberek arcára. A művészek tiszteletdíjban részesülnek. Az alapítvány nonprofit formában működik, a tevékenységéhez szükséges forrásokat száz százalékban céges és magánadományokból fedezi.

Adományozásra több forma is létezik:

Az adományokról az Alapítvány igény esetén adóigazolást állít ki.

Az online fizetési felületen online vásárlásra nincs mód, csak adományozásra mely semmilyen ellenszolgáltatásra nem kötelezi az Alapítványt.

Az Alapítvány a www.pirosorr.hu oldalon keresztül megadott adatokat az „Adatvédelmi tájékoztatóban” rögzített feltételek szerint kezeli.