A Piros Orr Bohócdoktorok az a feladatot vállalták, hogy felvidítják a kórházban fekvő beteg gyerekeket - mert a nevetés gyógyít. Nemcsak a szülők és orvosok megfigyelése ez, de tudományos kutatások is bizonyítják, hogy a nevetés és a vidámság nagymértékben segíti a betegek gyógyulását. Pozitív hatásai között kell megemlíteni, hogy csökkenti a stressz hormonok szintjét, mint pl. a kortizol és a dopamin ugyanakkor serkenti a védő hatású immunsejtek termelődését tehát a sokat nevető emberek ellenállóbbak a fertőzésekkel szemben.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetése, hogy bohócdoktoraival humort és nevetést vigyen az arra rászorulók életébe. Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben erre mindenkinek szüksége van, ezért április 15-től minden otthonában lévő gyermeknek lehetősége van online találkozni a bohócdoktorokkal. Emellett természetesen továbbra is zajlanak a gyerekkórházakban az online bohócdoktori vizitek.

Ezekben a napokban fontos, hogy a gyerekeket társaiktól és a közösségtől elzárva is érjék új impulzusok. A 20 perces online videóhívás során bohócdoktoraink játékkal, zenével, trükkökkel nyújtanak élő és izgalmas élményt.

Pszichológiai, színészi és művészeti módszerekkel dolgozó bohócdoktoraink most a kórházak mellett a gyerekek otthonaiba is vidámságot visznek, hiszen a nevetés gyógyít.

Nem kell más hozzá, mint egy Messenger/Facebook-fiók, valamint egy internetkapcsolattal ellátott telefon, tablet vagy laptop, mi pedig a lefoglalt időpontban hívunk! (Amennyiben nem Messenger alkalmazásban, hanem böngészőben fogadod a videóhívást, a Google Chrome és az Opera böngészők használatát javasoljuk. A csoportos videóhívást a Microsoft Edge és a Mozilla Firefox nem támogatja.)

Kérjük, hogy a jelentkezésnél az alábbi adatokat add meg:

– Vezeték- és keresztnév

– E-mailcím

– Telefonszám

Időpontot erre a linkre kattintva tudsz foglalni

 

Véleményed fontos számunkra! Miután részt vettél az online viziten, kérjük, töltsd ki kérdőívünket!

Kérdőív gyermekeknek

Kérdőív szülőknek

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés