A csoportos beszedési megbízás által való támogatás onnan kapta a nevét, hogy a kedvezményezett, azaz a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány azonos jogcímen, jellemzően havonta nagyobb támogatói csoport bankszámláiról kezdeményezheti a támogatás levonását.

A támogatás összegét Ön határozza meg. Technikai okok miatt ez nem lehet kisebb 1000 Ft-nál.

Amennyiben Ön rendelkezik bankszámlával, csupán egy megbízást szükséges adnia bankjának, hogy tegye lehetővé alapítványunk számára a támogatás havi levonását. A felhatalmazásnak köszönhetően a bank átveszi Öntől a befizetéssel járó terheket. Felhatalmazását papír alapon vagy elektronikus formában is benyújthatja számlavezető pénzintézetének.

Önnek egy kényelmes adományozási forma, amely Alapítványunknak a stabil működését segíti elő.

A csoportos beszedési megbízás előnyei:

Biztonságos: a teljes beszedési folyamat szakszerű, követhető és áttekinthető, amelyet a megfelelő jogszabályok és minőségi előírások garantálnak.
Kényelmes: a szükséges fedezet mellett a bank gondoskodik a díjfizetés pontos végrehajtásáról. Erről részletesen tájékoztatja Önt a bankszámla kivonaton, sőt, ha internetbankkal és/vagy SMS-értesítéssel rendelkezik, hamarabb is információt kaphat a befizetésről.
Hatékony: a felhatalmazás megadását követően Önnek semmilyen további terhet nem jelent a díjfizetés, a teljes folyamat automatizált.
Megbízható: minden esetben az Ön által meghatározott gyakoriság szerint (jellemzően havi) indítjuk a díjlevonást. Megfelelő számlafedezet mellett így mindig időben beérkezik a díja, és biztosítási védelme folyamatos marad. Amennyiben tovább nem kívánja támogatni szervezetünket, egyszerűen lemondhatja a további támogatás.

Amennyiben csoportos beszedési megbízással kívánja támogatni a tevékenységünket töltse le a megbízást és juttassa el a saját bankja címére.

Vagy igényeljen nyomtatványt a bohocdoktorok@pirosorr.hu címen. Kérjük írja meg nevét, címét, telefonszámát és postázzuk a megbízást.

Támogatását előre is köszönjük!