2016. Effie ezüstEffie

Alapítványunk a 2015-ös 1%-os kampány során elért eredményéért a reklámszakma Effie versenyén ezüst díjban részesült Társadalmi célú kommunikáció kategóriában. A kampány sikeréért köszönettel tartozunk adományozóinknak, a Humándialóg Kft-nek és a NETADKLIKK.COM-nak.

2015. Budapestért díj

budapestert dij

A Főváros napja alkalmából kitüntetéseket, elismeréseket adtak át a Főváros Közgyűlése 2015. november 17-én megtartott ünn

epi ülésén. A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, Budapestért díjat vehetett át Tarlós István főpolgármestertől Több évtizedes kiemelkedően fontos, testet és lelket gyógyító munkájáért.

csm_honlap_01_50c8c2a8a7

2014. Superbrands Különdíj
A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága 2014-ben negyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands különdíjat annak a civil szervezetnek, amelynek munkáját kiemelkedőnek, egyedülállónak találta. 2014-ben a Superbrands különdíjra kiválasztott szervezet a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány lett!

effie_2012

2012 Effie bronz

A már Magyarországon is nagy hagyományra visszatekintő Effie reklámhatékonysági verseny 11. ünnepélyes díjátadójára 2012. október 18-án, a Nemzeti Színházban került sor. Érdekesség, hogy ezen a megmérettetésen nem csak céges, hanem civil kampányok is indulhatnak.

Az Effie a reklámkampányok értékelésekor és elismerésekor nemcsak a kreativitást díjazza, hanem a marketing és reklámcélok megvalósítását, a hatékonyságot és az eredményességet is. A New York-i Amerikai Marketing Szövetség 1968-ban alapított, a maga nemében egyedülálló díja a kommunikációs szakma egyik legnagyobb elismerése, szerte a világon.

2011-ben alapítványunk az online kampányeszközök, PPC média bevetésével igyekezett visszatérni az 50 millió forintnál nagyobb 1%-os bevételre szert tevő élbolyba, sikerrel!

Az adófizetői felajánlások összegét 4,7 millióval sikerült növelnie. Ezzel az Alapítvány 2011-ben egy helyet előrelépve, 52,1 millió forintos bevétellel a 16. helyet foglalja el a toplistán, mindössze 1,8 millió Ft hatékony elköltése révén. A Piros Orr Bohócdoktorok eme siker miatt nyerték el a díjat.

2008. Oklevél a Jósa András Oktató Kórháztól  csm_josa_oklevel_0d243d5f32

április 22-én a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház vezetősége a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkatársait a Gyermekosztály Gyógyító Teamjének tiszteletbeli tagjává fogadta. Az oklevelet Dr. Pikó Károly főigazgatótól vehettük át példamutató és önzetlen munkánk elismeréseként.

elismeres_teljes2006.  Elismerő Oklevél az egészségügyi minisztertől

Molnár Lajos, egészségügyi miniszter 2006. június 30-án, a Semmelweis Nap alkalmából, Elismerő Oklevelet adott át a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak felelősségteljes és példamutató munkájuk elismeréseképpen.

 

 

2006. Gyermekekért Díjcsm_gyermek_dij_45abcd2b27

2006. június 3-án a beteg és elesett gyermekek élethelyzetének javítása érdekében kifejtett magas színvonalú szakmai tevékenységéért a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak a Magyar Úttörő Szövetség a Gyermekekért Díjat adományozta.

2002. Heim Pál Emlékérem

csm_heim_pal_aab48cd60fA Magyar Gyermekorvosok Társaságának vezetősége a Társaság 2002. évi Heim Pál Emlékérmét a Piros Orr Alapítványnak ítélte oda. Mint az indoklásból kitűnik, az emlékéremmel a gyermekegészségügyön kívül munkálkodók tevékenységét kívánják elismerni azoknak, akik a gyermekek egészségügyi helyzetéért tartósan és kiemelkedően tenni tudtak. Ez a díj önmagában sok mindent elmond a bohócdoktorok erőfeszítéseiről, jótékony célú munkájuk eredményeiről.

Egy évvel korábban Göncz Árpád felesége volt az első, aki megkapta ezt a megtiszteltető kitüntetést.

Mentés

Mentés

Mentés