Újabb vidéki kórházakban varázsolnak mosolyt a vidám bohócok a beteg gyerekek arcára a Piros Orr Bohócdoktorok és a Henkel közös jótékonysági akciója keretében.

Az idén ötödik alkalommal meghirdetett programban minden vásárló, aki 2014. november 20. és december 10. között a Spar üzletláncban Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárolt, támogatta a bohócdoktorok munkáját, és hozzájárult ahhoz, hogy még több városba, még több beteg gyermekhez jusson el a gyógyító nevetés.

Az összegyűlt támogatásból a bohócdoktorok olyan kórházakba látogatnak el, ahova nem járnak rendszeresen. Tatabányán és Sopronban nagy sikerrel már meg is valósult a rendhagyó bohócdoktori vizit. 2014. december 22-én pedig a kisvárdai kórház gyermekosztályán fogják felvidítani a Piros Orr Bohócdoktorok azokat a gyerekeket, akik a kórházban kénytelenek tölteni a karácsonyt.

A bohócdoktorok most az országjáró körútjuk részeként eljutnak még Egerbe, Kaposvárra, Szekszárdra, Szombathelyre, Szolnokra, Veszprémbe és Zalaegerszegre.

Henkel_akcio_2014